Invazia Extratereştrilor , de Alex RoşcaÎntr-o seară tocmai când asfinţea soarele, pe cer a apărut deodată o lumină orbitoare.
        Lumina se apropia din ce în ce mai mult de pămînt şi deodată a aterizat o navă spaţială. Din ea a coborât o mulţime de creaturi ciudate asemănătoare omului, doar că aveau capul mult mai mare, ochii ieşiti din orbite, urechile le lipseau, gura le era mică şi în loc de nas aveau două găuri. În loc de mâini aveau nişte gheare uriaşe, iar corpul le era verde cu dungi roz şi multe buline galbene.
        Aceste creaturi se dovedesc a fi foarte inteligente, învaţă repede limba oamenilor, indiferent de ţara în care ajung şi uşor-uşor încep să le facă concurenţă acestora, merg la şcoală şi la facultate, învaţă meserii şi construiesc oraşe.
        Ei sunt mult mai puţin prietenţioşi decât oamenii şi încet-încet încep să le cam ia locul acestora odată cu trecerea anilor.
        În anul 2125 vor fi doar câţiva oameni printre extratereştrii. Aceştia fiind o raritate, vor fi priviţi la fel ca extratereştrii la apariţia lor.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu